Odložen Xbox 360 Dashboard update

Izvor: ITsvet.com, 10.Dec.2011, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložen Xbox 360 Dashboard update

Kompanija Microsoft je krajem proteklog meseca najavila da će novi Xbox 360 Dashboard korisnicima biti obezbeđen početkom decembra meseca. Uprkos ovoj najavi, objavljivanje update-a je odloženo. U zvaničnim saopštenju Larry Hrub, direktor odeljenja za Xbox Live programiranje, potvrdio je da je došlo do odlaganja Xbox 360 dashboard update-a te da se kompanija zahvaljuje korisnicima na njihovom strpljenju, kao i da će u najskorije vreme objaviti preciznije informacije. Inspirisan Metro dizajnom koji je korišćen u okviru Windows Phone 7 i nastupajućem Windows 8, očekuje se da će novi Xbox 360 dashboard doneti veliki broj novih karakteristika.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Wii U na quad-core PowerPC čipu

Izvor: ITsvet.com, 10.Dec.2011

Nastupajuću Nintendo Wii U igračku konzolu odlikovaće quad-core procesor baziran na Power arhitekturi. Pored toga, što ova kompanija još uvek nije objavila detaljne informacije o svojoj sledećoj konzoli, na osnovu dostupnih podataka može se zaključiti da je 45nm 3GHz procesor sličan 3.2GHz PowerPC...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.