OGNJEM I MAČEM: Trejler za RPG Greedfall izgleda solidno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2019, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGNJEM I MAČEM: Trejler za RPG "Greedfall" izgleda solidno (VIDEO)

Taktičar ili ubica sa sekirom?

Kolonizacijski RPG GreedFall, deluje kao prava poslastica za ljubitelje ovog žanra igara.

Autori (Spiders studio) smatraju da stvaranje likova i odabir osnovnih veština i talenata samo početak, pa žele igračima da omoguće da budu sve po malo ili specijalizovani u jednom području.

Što se oružja tiče, takođe možete odabrati kombinacije koje vam se najviše sviđaju: teški oklopi i velika oružja za premlaćivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protivnika, sablje i mačevi za brzo kretanje po bojištu ili napadi iz daljine korišćenjem magije i postavljanjem zamki. Zanimljivo je da možete pauzirati borbu u bilo kom trenutku i strateški odlučiti sledeće poteze i veštine koje će vam osigurati pobedu. Kao i u drugim RPG-ovima, novi svet nećete istraživati sami, nego će vam se pridružiti saveznici koji imaju svoje ciljeve i motive, pa ako im se ne sviđa šta radite ili pričate, otići će ili vas čak i napasti.

Borba nije jedini pristup rešavanja problema, nego možete odabrati diplomatiju i uticati na razne frakcije i njihove planove. GreedFall svakako izgleda obećavajuće. Igra bi trebalo da izađe 10. septembra za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.