Novi Toshiba Chromebook 2

Izvor: ITsvet.com, 05.Sep.2014, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Toshiba Chromebook 2

Toshiba Europe je predstavila Chromebook 2 – novi Chromebook računar sa ekranom dijagonale 33,8 cm (13,3 inča) namenjen korisnicima koji uživaju u zabavi i produktivnosti u pokretu. U varijantama sa Full HD IPS ili nereflektujućim HD ekranom, nevidljivim stereo zvučnicima sa Skullcandy® podešavanjima, Toshibin Chromebook 2 pruža realističan zvuk i sliku, i nudi sve što je potrebno za rad, učenje i zabavu. Toshibin novi Chromebook pruža doživljaj zabave visokog kvaliteta, koji korisnici mogu da prenose i uživaju u njemu bilo gde. Svetao i oštar ekran dijagonale 33,8 cm (13,3 inča) dostupan je u zapanjujućoj Full HD rezoluciji koja prosto oživljava filmove, ili HD rezoluciji koja takođe daje oštre detalje.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Elegantan Lenovo Z50-75 laptop

Izvor: ITsvet.com, 05.Sep.2014

Elegantan Lenovo Z50-75 laptop nudi kompletan gejming doživljaj u pokretu, po neverovatnoj ceni. Debljine samo 2,5 cm, ovaj laptop karakterišu AMD FX quadcore procesor, R7-M260DX 2GB grafička karta i revolucionarni grafički API koji omogućava igricama i aplikacijama da efikasnije iskoriste CPU i...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.