Nova igra za CD Projekt Red

Izvor: ITsvet.com, 30.Maj.2011, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova igra za CD Projekt Red

CD Projekt Red je uradila veoma dobar posao sa RP franšizom The Witcher, koja bi se mogla opisati kao mračna fantastična igra. Nakon veoma dobro primjenog originalnog nalsova iz 2007. godine, poljski razvojni studio je ovog meseca najavio The Witcher 2: Assassins of Kings, koja je izdata za PC na tržištu SAD 17. maja. Sada je ovaj razvojni studio pripremio još nešto interesantno za ovogodišnji E3. Naime, ova kompania najavljuje novi naslov, ali za sada njegove specifikacije, niti uopšte o čemu se radi u novoj igri nisu obelodanjeni. CD Projekt Red je najavila da će na E3 događaju predstaviti trejler za nastupajuću igru i više informacija.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Witcher 2 ostaje bez DRM zaštite

Izvor: Mikro - PC World, 30.Maj.2011

Poljski razvojni tim CD Projekt RED, koji je ujedno i distributer igre The Witcher 2 za centralnu i istočnu Evropu, povukao je iznenađujući potez. Nova zakrpa za igru The Witcher 2: Assassins of Kings, koja je trenutno vrlo popularna, ukloniće ograničenja koja proističu iz upravljanja digitalnim...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.