Nikon potvrdio problem na D4 i D800

Izvor: ITsvet.com, 08.Maj.2012, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikon potvrdio problem na D4 i D800

Manje od dve nedelje nakon što je kompanija Nikon potvrdila postojanje problema sa velikim brojem baterija za digitalne foto-aparate, iz ove kompanije je izdato saopštenje u kojem se navodi da se D4 i D800 modeli takođe suočavaju sa istim problemom. Neki korisnici navode da dolazi do zaključavanja DSLR modela tokom upotrebe, što ometa proces fotografisanja i primorava korisnike da resetuju digitalne foto-aparate uklanjenjem i ponovnim vraćanjem baterije. Nikon je već primio veliki broj žalbi od strane korisnika D4/D800 modela koji su saglasni u tome da se aparat u potpunosti „zamrzne“ dok se kartica ne izvadi i ponovo postavi.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Hitachi all-in-one centar podataka

Izvor: ITsvet.com, 09.Maj.2012, 08:30

Japanska kompanija Hitachi je početkom nedelje predstavila novi centar podataka koji podrazumeva praktično sve, od planiranja preko konstrukcije do IT podrške. Zvanični predstavnik kompanije Hitachi navodi da će novi „GNEXT Facility & IT Management Service“ pokriti veliki broj ekoloških...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.