Najbolji jeftini telefoni

Izvor: Blic, 29.Avg.2014, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji jeftini telefoni

Pametni telefoni dominiraju tržištem, ali postoje korisnici koji od telefona očekuju samo da pozovu i pošalju poruku.

Modeli sa QUERTY tastaturom su karakteristični za BlackBerry, ali povremeno drugi proizvođači predstave neki takav model. Južnokorejci su u ovaj ugradili displej od 2,2 inča, kameru od 0,3 megapiksela i bateriju od 950 mAh.

Cena: 120 evra

Nokia najviše ulaže u ovakve modele. Pažnju je privukao 515 zbog solidnog hardvera koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čini displej od 2,4 inča i kamera od pet megapiksela.

Cena: 135 evra

Predstavljen krajem prošle godine namenjen je prvenstveno onima koje žele najednostavniji telefon. Karakterišu ga veliki tasteri, displej od 2,4 inča, ali ne poseduje kameru.

Cena: 40 evra

Iako nisu toliko aktivni na tržištu, povremeno predstave novi model. Ovaj dolazi sa displejom od 2,4 inča, kamerom od dva megapiksela i baterijom od čak 2.000 mAh. Podržava čak tri sim kartice.

Cena: 95 evra

Najizdržljiviji telefon na ovoj listi. Otporan je na vodu do dubine od jednog metra, kao i na padove od dva metra. Ima displej od dva inča i kameru od dva megapiksela. Baterija od 1.300 mA.

Cena: 85 evra

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.