Miranda 0.9.37

Izvor: ITsvet.com, 30.Nov.2011, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miranda 0.9.37

Miranda IM je multi-protokolarni klijent za instant poruke za Windows. Najvažnije odlike Miranda IM klijenta jesu mala upotreba memorije i velika brzina rada. Osim toga, ne zahteva instalaciju i može stati na jedan floppy disk. Dostupni protokoli su AIM, Gadu-Gadu, IAX, ICQ, IRC, Jabber, MSN, Netsend, Tlen, Yahoo i drugi. Nova verzija nosi oznaku Miranda 0.9.37 i sa sobom donosi određeni broj unapređenja. Među njima su i zakrpe za ranije primećene slabe tačke – obezbeđena je zakrpa za problem koji je dovodio do nepravilnog prikazivanja balončića za notifikaciju, kao i zakrpa za GTalk status poruke.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Miranda 0.9.37

Izvor: LaptopSvet.com, 30.Nov.2011

Miranda IM je multi-protokolarni klijent za instant poruke za Windows. Najvažnije odlike Miranda IM klijenta jesu mala upotreba memorije i velika brzina rada. Osim toga, ne zahteva instalaciju i može stati na jedan floppy disk. Dostupni protokoli su AIM, Gadu-Gadu, IAX, ICQ, IRC, Jabber, MSN, Netsend,...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.