Maxthon 3.3.6.2000

Izvor: ITsvet.com, 27.Mar.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maxthon 3.3.6.2000

Maxthon softver je moćni tabovani pretraživač sa visoko prilagodljivim interfejsom. Baziran je na Internet Explorer pretraživaču što znači da sve što funkcioniše u okviru njega, funkcioniše i u okviru Maxthon pretraživača. Nova verzija, Maxthon 3.3.6.2000, sa sobom donosi novu karakteristiku +Tab Sync, unapređenje Mouse Gesture desni klik menija Web strane. To nije sve budući da novu verziju odlikuje i veliki broj izmena među kojima su zakrpe za primećene slabe tačke koje su ugrožavale rad pa nije bilo moguće otvaranje nekih strana niti je bilo moguće koristiti meni desnog klika.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MySQL 5.5.22

Izvor: ITsvet.com, 28.Mar.2012, 10:05

MySQL Community Edition je besplatna verzija za preuzimanje na svetu najpopularnije baze podataka koju podržava aktivna zajednica open source programera. Najnovija verzija nosi oznaku MySQL 5.5.22 i sa sobom donosi veliki broj izmena i unapređenja među kojima su najznačajnije upgrade za yaSSL sa...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.