Macrium Reflect 5.1.5732

Izvor: ITsvet.com, 06.Mar.2013, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Macrium Reflect 5.1.5732

Macrium Reflect je rešenje za oporavak sistema, bilo za kućnu ili poslovnu varijantu koje korisnicima omogućava zaštitu ličnih dokumenata, fotografija, muzičkih sadržaja i e-mail poruka. Najnovija verzija koja je objavljena nosi oznaku Macrium Reflect 5.1.5732 i sa sobom donosi veliki broj unapređenja u odnosu na prethodnu verziju. Među unapređenjima su mogućnost unosa Order Reference i e-mail adrese umesto broja licence prilikom instaliranja, rešenje za veliki broj grešaka koje su se javljale u okviru Windows PE programa nakon što je završen oporavak podataka, kao i veliki broj zakrpa za ranije primećene slabe tačke, među kojima je i ona koja je dovodila do odabira pogrešnog diska prilikom dupliranja Disk ID.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sandra Lite 2013 SP2 (19.35)

Izvor: ITsvet.com, 06.Mar.2013

SiSoftware Sandra je alat za dijagnostiku i prikazivanje svih informacija o hardveru, softveru i drugim uređajima. Sandra radi u kombinaciji sa Windows dodatnim alatima i pruža informacije o CPU, čipsetu, video adapteru, portovima, štampaču, zvučnoj kartici, memoriji, mreži, Windows internalima,...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.