Interaktivni Xbox TV

Izvor: ITsvet.com, 14.Feb.2013, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interaktivni Xbox TV

Kompanija Microsoft je nedavno otvorila Xbox Entertainment Studio u Santa Monici, na čijem čelu je bivši rukovodilac CBS TV Nancy Tellem. Xbox je počeo svoj život kao igrački uređaj, ali sada većina od 76 miliona korisnika širom sveta koristi više vremena za gledanje zabavnih sadržaja nego igranje igara, navodi Yusuf Mehdi, viši potpredsednik za Interactive Entertainment pri kompaniji Microsoft. Korisnička baza konzole se obično smatra većinski muškom, ali danas 38% korisnika Xbox konzole je ženskog pola, navodi Mehdi, pri čemu 51% korisnika čine deca. Xbox korisnici troše oko 87 časova mesečno prosečno na ovoj konzoli.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Xbox baza dostigla 76 miliona korisnika

Izvor: ITsvet.com, 15.Feb.2013, 09:40

Yusuf Mehdi iz kompanije Microsoft je izneo neke nove i pozitivne podatke vezane za Xbox360 konzolu uključujući informaciju da baza korisnika ove konzole čini 76 miliona korisnika i da je od tog broja 38% žena. Baza korisnika kompanije je porasla za 6 miliona u odnosu na septembar prošle godine....

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.