Huawei – pouzdan partner

Izvor: ItRešenja.com, 24.Mar.2019, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huawei – pouzdan partner

Živimo u vremenu u kojem je pametni telefon najbitniji deo svakog aspekta našeg života. Zbog toga, pri odabiru telefona, tražimo od njega da obavlja apsolutno sve za cenu koju smo zamislili. Više nije dovoljno da ima samo dobre konfiguracije, ili da lepo izgleda. Pametni telefon mora biti mogo više od uređaja za komunikaciju, a kompanija Huawei je toga svesna.

Pri lansiranju svakog uređaja, Huawei se trudi da nadmaši sam sebe i svoja dotadašnja inovativna dostignuća. To očekujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << i od ovogodišnje premijere telefona iz P30 serije, koja je zakazana za 26. mart.

Želje i potrebe svakoga od nas svakako su različite, međutim kada dođe do kupovine telefona, svi, u suštini, želimo istu stvar – da za novac koji smo dali, dobijemo kvalitetan uređaj koji se neće kvariti. Huawei je dokaz da, bez obzira na to da li je u pitanju flegšip model ili uređaj srednjeg cenovnog ranga, kvalitet ostaje zagarantovan.

Ono po čemu je kompanija Huawei zasigurno poznata, pored izvanrednog dizajna i inovativnih rešenja, kada je konfiguracija u pitanju, svakako je pouzdanost kada govorimo o kvalitetu mobilnih uređaja. Ali pored odličnog softvera, bitno je da telefon bude i fizički izdržljiv. Da ima jako staklo, kao i poleđinu, jer neki od nas koji su malo hrabriji, vole da nose svoj pametni telefon bez maske, koja bi im samo pokvarila izgled telefona. Još jedna od veoma bitnih stavki je izdržljivost baterije. Otkako su se povećali ekrani pametnih telefona, nažalost, punjač je nešto bez čega niko ne izlazi iz kuće. Huawei je i na ovo mislio. S novim modelima Huawei telefona dodatno dopunjavanje baterije tokom dana vam neće biti potrebno. Slobodno ćete moći da koristite svoj pametni uređaj za sve svakodnevne potrebe, poput komunikacije, društvenih mreža, surfovanja internetom ili plaćanja bankovnih računa…

Upravo zato što zadovoljava sve ove kriterijume, kompanija Huawei je među najboljim proizvođačima mobilnih uređaja na globalnom tržištu. Veliki uspesi koje konstantno niže predstavljaju još veći podstrek da pruži svojim korisnicima još bolje i inovativnije uređaje i opravda mesto na kome se nalazi.

Ekskluzivno predstavljanje najboljeg telefona iz P serije do sada, biće održano u Parizu 26. marta, i sigurni smo da će ovaj dugoočekivani model nadmašiti sva naša očekivanja. Ono po čemu je P serija poznata je kvalitet, iznad svega ostalog. Poboljšani softver, inovativna kamera, moderan dizajn ili još dugotrajnija baterija su samo neke od pogodnosti koje nas očekuju. Poverenje i pouzdanost potrošača u Huawei uređaje je veza na kojoj kompanija konstantno radi i ulaže dodatni trud, a ne sumnjamo da će upravo to poverenje još jednom opravdati najnovijim telefonima iz P30 serije.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.