HTC One mini 2 i zvanično predstavljen

Izvor: TehnoMagazine.com, 16.Maj.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTC One mini 2 i zvanično predstavljen

Kao što je i bilo najavljivano, HTC je i zvanično predstavio HTC One mini 2, model koji je u stvari smanjena verzija HTC-ovog flagship telefona HTC One (M8).
Iako oba pametna telefona dele isti dizajn, po specifikacijama su vrlo različiti. Najveća razlika, osim u veličini, je to što se HTC odlučio ugraditi klasičnu kameru od 13 MP, umesto 4 MP UltraPixel kamere koja se nalazi na HTC One i One (M8) modelima.
Kućište je napravljeno od istog brušenog metala, a uređaj će >> Pročitaj celu vest na sajtu TehnoMagazine.com << se prodavati u srebrnoj, sivoj i zlatnoj varijanti, dok bi uređaj na svetska tržišta trebao doći idućeg meseca.
HTC One mini 2 Specifikacije
HTC One mini 2 u sebi ima 1.2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 400 procesor, 1 GB RAM-a, 16GB prostora za smeštanje podataka, micro SD ulaz za kartice kapaciteta do 128 GB. Navedena zadnja kamera ima f/2.2 otvor blende, autofokus, a podržava i snimanje HD video zapisa.

Sa prednje strane nalazi se Super LCD3 displej od 4.5 inča, rezolucije 720 x 1280 px, kao i prednja kamera od 5 MP. Od ostalih stvari izdvajamo 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS , NFC i bateriju kapaciteta 2100 mAh.
(TehnoMagazine.com)

Nastavak na TehnoMagazine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TehnoMagazine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TehnoMagazine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.