Dva modela Sennheiser slušalica

Izvor: ITsvet.com, 15.Avg.2012, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva modela Sennheiser slušalica

Sennheiser je predstavio dve nove igračke slušalice. Novi modeli uključuju premium opciju sa dolby tehnologijom integrisanom i drugu opciju koja je namenjena nezahtevnim igračima. Nove slušalice se mogu poručiti preko sajta kompanije. Model PC 323D inkorporiše 7.1 Dolby Headphone i Dolby ProLogic IIx zvuk. Circle Flex dizajn 323D modela omogućava da se podešavaju po potrebi u odnosu na glavu igrača. Slušalice se isporučuju sa svojim sopstvenim 3D G4ME 1 7.1 USB zvučnom kartom, a open acoustic dizajn omogućava igračima da se ne znoje dok nose slušalice na glavi.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Dva modela Sennheiser slušalica

Izvor: ItRešenja.com, 15.Avg.2012

Sennheiser je predstavio dve nove igračke slušalice. Novi modeli uključuju premium opciju sa dolby tehnologijom integrisanom i drugu opciju koja je namenjena nezahtevnim igračima. Nove slušalice se mogu poručiti preko sajta kompanije. Model PC 323D inkorporiše 7.1 Dolby Headphone i Dolby ProLogic...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.