Doom Eternal stiže na Nintendo Switch 8. decembra

Izvor: ItRešenja.com, 04.Dec.2020, 13:29

Doom Eternal stiže na Nintendo Switch 8. decembra

Nintendo je objavio da će nastavak Doom-a stići na Switch konzolu 8. decembra. id Software je još prošle godine najavio da će Doom Eternal stići na Switch, pošto je stigao na PS4, Xbox One i PC, međutim nije objavljeno i kada, pa je ova vest bila prijatno iznenađenje za sve.

S obzirom na uspeh Doom-a iz 2016. godine, bilo je i očekivano da će ta igra doći i na druge platforme, a gejmeri širom sveta raduju se jer je to upravo pred zimske praznike. Trebalo bi očekivati da Switch verzija neće imati toliko detalja koliko PS4 ili Xbox One X, ali je sigurno da će gameplay biti isti, što je i najbitnije.

Izvor: PC Press

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.