Izvor: marketingITD.com, 27.Nov.2014, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li biste pili Coca-Cola mleko?

Najpoznatiji brend gaziranih napitaka na svetu, Coca-Cola, najavljuje svoj ulazak na tržište mleka od narednog meseca. Međutim, kako prenosi britanski Independent, Coca-Cola ne želi da samo prepakuje mleko koje postoji na tržištu, već želi da ponudi mleko čiji će sastav biti visokoproteinski i sa visokim sadržajem kalcijuma, a niskog sadržaja (mlečnog) šećera - a za to zadovoljstvo će vam naplatiti duplo više nego drugi proizvođači mleka.
Mleko pod nazivom >> Pročitaj celu vest na sajtu marketingITD.com << Fairlife naći će se u prodaji u Sjedinjenim Američkim Državama od decembra, a iz Coca-Cole naglašavaju da će se proizvoditi na održivim farmama po „veoma brižnim procesima“ i uz „vlastite procese filtriranja mleka“. Ovaj detalj je veoma važan za američko tržište, s obzirom na to da se najveći deo mleka koje se prodaje na tržištu SAD proizvodi od krava koje su zatvorene u malom prostoru tokom cele godine, u veoma lošim uslovima.
Fairlife mleko će proizvoditi 92 porodične farme, a obećavaju da će „slediti najviše standarde kvaliteta proizvodnje mleka, agrikulturne održivosti i životinjskog komfora“.
Nepobitna činjenica je da prodaja gaziranih napitaka iz godine u godinu opada na svetskom nivou, a Coca-Cola, čini se, traži svoju „izlaznu strategiju“. Da li to može biti mleko, ili je bolje da se posvete cvojoj zdravoj (zdravijoj?) opciji – Coca-Cola Life?
 
The post Da li biste pili Coca-Cola mleko? appeared first on marketingITD.

Nastavak na marketingITD.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.