Cambridge Audio Evo CD

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 04.Jul.2023, 18:01

Cambridge Audio Evo CD

Evo CD je jedan od uže specijalizovanih proizvoda koje smo videli ove godine. Zašto? Zato što za razliku od svakog drugog CD plejera koji smo testirali, ovaj radi isključivo sa striming sistemima Evo 75 i Evo 150 iste kompanije. Da, ovo je CD plejer posebno i isključivo napravljen za Evo porodicu, pa ako nemate jedan od ovih odličnih sistema zvučnika i zadovoljni ste sa svojom postojećom postavkom koja uključuje pojačalo i digitalno-analogni konverter, onda Evo CD plejer nije za vas.
U kompaniji Cambridge Audio su tu odluku doneli kako bi mogli garantovano da ponude najbolji mogući kvalitet zvuka za tu cenu, a pošto je Evo CD posebno napravljen da radi sa striming platformom ove kompanije po imenu StreamMagic – to garantuje neke kul funkcije kao što je, na primer, prikazivanje omota albuma koji slušate na kolor ekranima na plejerima Evo 75 i Evo 150.

Vizuelno, ovaj uređaj je prilično neupadljiv a uz to je i prilično kompaktan sa dimenzijama 317 x 89 x 352mm koje su otprilike iste kao i dimenzije plejera Evo 75. Uređaj deluje kvalitetno izrađen i ima vrlo minimalistički dizajn. Pored zamenjivih drvenih bočnih panela on nema nikakve posebne karakteristike koje vam mogu zapasti za oko.
Zvučni karakter ovog striming sistema je izuzetno otvoren i precizan, sa zabavnom dozom basa, a ono što je ohrabrujuće jeste to da Evo CD nije odstupio od tog zvučnog potpisa. Kao što se može i očekivati od dva proizvoda koji su namenjeni da idu jedan uz drugi, ovi Evo uređaji zvuče skladno i srećom deluje da prioritet stavljaju na zabavu, kao što je to bio slučaj i kada strimujete sa plejerom Evo 75.

Iako Evo CD nesumnjivo predstavlja proizvod za usku nišu, posebno namenjen vlasnicima plejera Evo 75 i Evo 150, teško je osporiti da je u pitanju uređaj koji odlično izgleda – i predstavlja savršeni aksesoar za ljude koji žele da dodaju muziku sa CD-ova u repertoar svog Evo sistema. Ipak danas više nije lako naći CD plejere kao što je nekada bilo.

1 od 14



















































The post Cambridge Audio Evo CD appeared first on Tech X Lifestyle: Svet u kom životni stil kreira tehnologiju!.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.