CES nikako bez Microsofta

Izvor: ITsvet.com, 07.Jul.2011, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CES nikako bez Microsofta

U toku jučerašnjeg dana Consumer Electronics Association je najavila da će u toku narednog CES-a izvršni predsednik Microsoft-a održati uvodni govor. Gary Shapiro, predsednik CEA naglašava da su veoma zadovoljni što će se predstavnik kompanije Microsoft pojaviti na sceni prilikom otvaranja CES-a. On je naglasio da je kompanija Microsoft, od mobilnih uređaja do desktopa i igračkih uređaja pa i dalje, veoma važan faktor koji ima značajan uticaj na sve aspekte industrije korisničkih uređaja te da je uvodna reč od strane Steve Ballmer-a odličan način da se počne uzbuđujući 2012 međunarodni CES događaj.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Smart TV je uređaj budućnosti

Izvor: ITsvet.com, 07.Jul.2011

Čelnici kompanije Intel veruju da je Smart TV elektronski uređaj budućnosti. Uprkos činjenici da je Intel poznatiji po proizvodnji procesora za PC i laptop računare, ova kompanija takođe ima svoje sitne čipove unutar set top box uređaja. Nedavno je održana Intellect Consumer Electronics konferencija...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.