Izvor: ItRešenja.com, 08.Jul.2013, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitka za Pacifik – Kaidžu ostaci

Obaveštavamo vas da je najnoviji film reditelja Giljerma del Tora “Bitka za Pacifik 3D” (Pacific Rim 3D) na redovnom repertoaru naših bioskopa od četvrtka 11. jula!    Napadi vanzemaljaca prete da unište Zemlju i sve što je nastanjuje. Kako bi odbili …The post Bitka za Pacifik – Kaidžu ostaci appeared first on IT Rešenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Bitka za Pacifik 3D” na redovnom repertoaru od četvrtka 11. jula!

Izvor: ItRešenja.com, 08.Jul.2013

Napadi vanzemaljaca prete da unište Zemlju i sve što je nastanjuje. Kako bi odbili napade, džinovski roboti, kojima upravljaju ljudi, raspoređuju se na liniju odbrane. Legije monstruoznih stvorenja, zvanih Kaidžu, dolaze iz mora i rat je na pomolu. Kako bi …The post “Bitka za Pacifik 3D” na...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.