Biostar Hi-Fi B85N 3D

Izvor: PCAxe.com, 18.Feb.2014, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biostar Hi-Fi B85N 3D

Kompaktna klasa  
Pre izvesnog vremena smo testirali Biostar-ov model matične ploče u mini ITX formatu koji na sebi poseduje integrisan, odnosno „zalemljen“ Celeron 1037U u µBGA pakovanju. U pitanju je bila matična ploča i sistem koji je izrazito energetski efikasan, ali sa ipak ne tako visokim performansama. Dva Ivy Bridge jezgra, „zakucana“ na 1,8 GHz izlaze bez problema na kraj sa većinom svakodnevnih zadataka, uz blagi osećaj tromosti, ali za bilo kakav zahtevniji gejming to je jednostavno preslabo. Integrisana grafika u ovom procesoru takođe ne briljira po pitanju performansi, tako da se 1037U ipak nameće kao „entry level“ rešenje koje može da zadovolji prosečnog korisnika.
Ipak, za nešto ozbiljniju primenu Biostar nam je pripremio jednu veoma interesantnu matičnu „pločicu“ sa LGA 1150 podnožjem, koje može bez većih problema da podrži čak i Intel i7 4770K CPU.
 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.