Battlefield 3 Armored Kill stiže 4. septembra

Izvor: ITsvet.com, 30.Avg.2012, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Battlefield 3 Armored Kill stiže 4. septembra

Battlefield 3 će načiniti naredne nedelje, odnosno da budemo precizniji 4. septembra Armored Kill expansion za preuzimanje za PlayStation 3 Battlefield premium pretplatnike. Xbox 360 i PC Premium korisnici će takođe biti u mogućnosti da preuzimaju ovaj dodatak, ali nedelju dana kasnije, odnosno od 11. septembra. Dodatak će za sve PS3, odnosno Xbox i PC korisnike biti odstupan od 18 i 25. septembra. Armored Kill je Battlefield 3 treći od pet planiranih expansiona. On prati Back to Karkland i Close Quarters dodatke i prethodnik je Aftermath i Endgame dodacima. Armored Kill donosi četiri nove mape, uključujući najveću mapu u Battlefield istoriji.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Battlefield 3 Armored Kill stiže 4. septembra

Izvor: ItRešenja.com, 31.Avg.2012, 13:05

Battlefield 3 će načiniti naredne nedelje, odnosno da budemo precizniji 4. septembra Armored Kill expansion za preuzimanje za PlayStation 3 Battlefield premium pretplatnike. Xbox 360 i PC Premium korisnici će takođe biti u mogućnosti da preuzimaju ovaj dodatak, ali nedelju dana kasnije, odnosno...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.