Asus ROG Vulcan

Izvor: ITsvet.com, 23.Jul.2011, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asus ROG Vulcan

Asus ROG Vulcan ANC su na svetu prve slušalice koje aktivno eliminišu okolne zvuke, a dizajnirane su prvenstveno za igrače. Vulcan ANC slušalice odlikuje 85% aktivno uklanjanje buke i filtriranje zvukova kao što je buka ventilatora računara kao i pozadinski glasovi. Vulcan ANC ne samo da na ovaj način igračima obezbeđuje sveobuhvatno igračko iskustvo već i veliki komfor upotrebe. Ove slušalice odlikuje i mala težina, teške su svega 320 grama, što ih izdvaja od ostalih slušalica koje su u ponudi. Korišćenje slušalica duže vremena nije nimalo zamorano zahvaljujući posebnoj mekanoj memorijskoj peni kao i koži kojom su same slušalice obložene.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Asus obradovao ljubitelje igara novim modelom slušalica

Izvor: Mikro - PC World, 24.Jul.2011, 10:54

Tajvanski proizvođač računarske opreme Asus, obradovao je prošle nedelje mnoge pasionirane ljubitelje igara novim modelom slušalica u sklopu svoje serije igračke opreme Republic of Gamers. Kompanija tvrdi da je njen Vulcan ANC prvi par slušalica na svetu sa aktivnom tehnologijom za uklanjanje...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.