Any Video Converter 5.6.4

Izvor: ITsvet.com, 29.Jul.2014, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Any Video Converter 5.6.4

Any Video Converter je all-in-one alat za konvertovanje koji odlikuje grafički interfejs jednostavan za korišćenje, velika brzina konvertovanja i odličan kvalitet videa. Uz ovaj omogućeno je konvertovanje gotovo svih video formata, uključujući DivX, XviD, MOV, rm, rmvb, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI u MPEG-4 video format za iPod/PSP ili druge portabl uređaje, MP4 plejere ili pametne telefone. Najnovija verzija nosi oznaku Any Video Converter 5.6.4 i sa sobom donosi novi način unapređivanja na najnoviju verziju, unapređen je i engine za preuzimanje za rešavanje problema koji su primećeni sa preuzimanjem video sadržaja, a obezbeđena su i druga, minorna unapređenja.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VLC Media Player 2.1.5

Izvor: ITsvet.com, 29.Jul.2014

VLC Media Player je jedna od najpopularnijih plejera koji omogućava reprodukciju višestrukih formata i koji je uz to potpuno besplatan za preuzimanje i korišćenje. Ovaj open source media plejer je izdat 2001. godine od strane neprofitne organizacije VideoLAN Project. Ubrzo je postao veoma popularan...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.