Amazon dodaje besplatnu enkripciju

Izvor: ITsvet.com, 09.Okt.2011, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amazon dodaje besplatnu enkripciju

Korišćenjem Amazon Web Services nove Server Side Encryption karakteristike, poslovni korisnici će bez ikakve dodatne nadoknade imati priliku da enkriptuju podatke koji su uskladišteni na Simple Storage servisu ove kompanije, navodi se u zvaničnom saopštenju Amazon-a. Server Side Encryption karakteristika je dodata da se pojednostavi proces zaštite podataka uskladištenih na S3. Ranije su poslovni korisnici morali da biraju enkripcioni algoritam, kreiraju i uskladište ključeve pa onda da prilagođavaju aplikacije da obezbede da su svi podaci enkriptovani i dešifrovani za svaku operaciju. Sada je dovoljno da sve prepuste Amazon-u.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Amazon dodaje besplatnu enkripciju

Izvor: S media, 10.Okt.2011, 09:00

Korišćenjem Amazon Web Services nove Server Side Encryption karakteristike, poslovni korisnici će bez ikakve dodatne nadoknade imati priliku da enkriptuju podatke koji su uskladišteni na Simple Storage servisu. ..Server Side Encryption karakteristika je dodata da se pojednostavi proces zaštite...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.