Amazon će kupiti Palm?

Izvor: B92, 30.Sep.2011, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amazon će kupiti Palm?

Iako se nagađalo da će možda HTC kupiti webOS, potencijalni kupac je i Amazon, prenosi VentureBeat.

Izvor ovog sajta, koji je dobro upoznat sa situacijom, kaže da HP želi što pre da proda Palm, a da je najbliži finalizovanju dogovora upravo Amazon.

Glasine podgreva i to što je bivši izvršni direktor kompanije Palm, Jon Rubinštajn, od prošle godine i u Amazonovom Upravnom odboru, a, s obzirom na to da je Amazon pre dva dana ušao i na tržište tableta, sopstveni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << OS je nešto što bi mu moglo koristiti.

Iz HP-a nisu želeli da komentarišu ove spekulacije.

Ova kompanija je dala 1,2 milijardi dolara za Palm, ali se pretpostavlja da će ga prodati za znatno nižu cifru.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Amazon kupuje Palm?

Izvor: S media, 30.Sep.2011

Iako se nagađalo da će možda HTC kupiti webOS, potencijalni kupac je i Amazon, prenosi VentureBeat. ..Izvor ovog sajta, koji je dobro upoznat sa situacijom, kaže da HP želi što pre da proda Palm, a da je najbliži finalizovanju dogovora upravo Amazon...Amazon uzvraća udarac (VIDEO)..Amazon obustavio...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.