AMD video kartice sledeće generacije

Izvor: ITsvet.com, 20.Apr.2015, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMD video kartice sledeće generacije

Prethodno je najavljeno da će AMD sledeću generaciju GPU modela predstaviti u toku drugog kvartala ove godine, koji se završava 31. maja. Međutim, nove informacije objavljene su u toku konferencijskog poziva, direktno od strane Lisa-e Su, izvršnog direktora kompanije AMD. Tom prilikom, Su je objavila da će AMD krajem ovog kvartala predstaviti nastupajuće grafičke proizvode ali i izrazila želju da ovaj proizvođač zabeleži porast udela u okviru segmenta desktop i notebook poslovanja. Su je objavila i planove ove kompanije za drugu polovinu godine, naglašavajući da je njihov cilj da AMD proizvodi zabeleže jaku poziciju na tržištu.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kompanija BMW predstavlja sledeću generaciju svoje serije 7

Izvor: Moto.rs, 20.Apr.2015

BMW je objavio prve zvanične informacije i fotografije test prototip modela sledeće generacije serije 7...Bavarski proizvođač navodi da će vodeći model odlikovati do 130 kilograma manja ukupna masa nego što je to bio slučaj sa prethodnom serijom 7, zahvaljujući CFRP koji je prvi put predstavljen...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.