AIMP 3.60.1492

Izvor: ITsvet.com, 28.Apr.2015, 06:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AIMP 3.60.1492

AIMP je besplatni audio plejer sa podrškom za veliki broj formata i lista numera. On radi sa višestrukim listama numera trenutno, omogućava kreiranje bokmarkova i takođe nudi opcije reprodukcije numera. Osnovne karakteristike ovog softvera su kristalno jasan, zvuk pri čemu se njegova tehnologija reprodukcije u osnovi razlikuje od one kod Winamp i WMP softvera. Tu je i osetljivi ekvilajzer, zatim maksimalna funkcionalnost uz minimalne resurse. Softver nudi podršku za set formata za zvuk, odnosno fleksibilne opcije programa koje omogućavaju da svaka verzija softvera bude gotovo unikatna. Softver nudi i podršku za pluginove koji će omogućiti proširenje opcija programa.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

MediaMonkey 4.1.7.1741

Izvor: ITsvet.com, 28.Apr.2015

MediaMoneky je muzički menadžer i muzički plejer za ozbiljne kolekcinare muzike. On omogućava da izvršite katalogizaciju svih vaših CD i audio fajlova kao što su OGG, WMP, WMA, MP3 i drugi formati kompresovane muzike. Softver nudi inteligentni editor tagova koji traži nedostajuće omote albuma...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.