ALJBIN KURTI IDE U HAG?! Bio je deo OVK, možda bude i optužen

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALJBIN KURTI IDE U HAG?! "Bio je deo OVK, možda bude i optužen"

Zeka je rekao da je Aljbin Kurti takođe bio deo OVK i dodao da je on bio zadužen za Kancelariju OVK. 

Predsednik Evroatlantske partije Kosova Miljaim Zeka rekao je da postoji mogućnost da Aljbin Kurti dobije poziv od Specijalnog suda koji se bavi zločinima OVK, gde bi mogao da bude saslušan a možda i optužen

Zeka je rekao da optužbe može očekivati dve stotine pripadnika OVK, među kojima su, kako je rekao, ljudi iz Samoopredeljenja.

- Među njima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << može da bude i Aljbin Kurti, rekao je Zeka.

On je, govoreći o pozivima upućenim bivšim pripadnicima Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), rekao je da će se među njima naći i članovi stranaka.

- Prvo će pogoditi Demokratsku partiju Kosova, a zatim Samooopredeljenje, naglasio je predsednik Evroatlantske partije Kosova.

Na pitanje na koga misli kada je pomenuo Samoopredeljenje, Zeka je  odgovorio da je Aljbin Kurti takođe bio deo OVK i dodao da je on bio zadužen za Kancelariju OVK.
Pogledaj vesti o: Hag,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.