Grip
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Recepti naših baka koji su učinkoviti kod prehlada i gripa

Sezona prehlade i gripe je tu – i dok moderna medicina može pomoći u ublažavanju simptoma, još uvijek...

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Mar.2024, 23:52

Detaljnije >>

Ovo su najbrži načini da prirodnim putem podignete imunitet

Veoma je važno imuni sistem održavati zdravim, naročito u sezoni prehlada i gripa. Postoji nekoliko načina da postignete visok imunitet.

Izvor: Danas, 04.Mar.2024

Detaljnije >>

Benjamin Netanjahu se razbolio

TEL AVIV – Premijer Izraela Benjamin Netanjahu propustiće sutrašnji sastanak vlade zbog simptoma „lakšeg gripa“, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2024, 22:51

Detaljnije >>

NOVE INFORMACIJE IZ BATUTA: Široka geografska rasprostranjenost gripa

NOVE INFORMACIJE IZ BATUTA: Široka geografska rasprostranjenost gripa

Najveći broj obolelih registrovano u Zlatiborskom, Srednjobanatskom i Pirotskom okrugu.. Broj obolelih od oboljenja sličnih gripu ove nedelje je u odnosu na prethodnu pado za 12 odsto, saopštio je danas Institut za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut".. Kako je navedeno u saopštenju objavljenom na sajtu "Batuta", na osnovu podataka iz populacionog nadzora nad gripom, prijavljeno je 11.011 slučajeva oboljenja sličnih gripu, što je u odnosu na prethodnu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024

Detaljnije >>

Najbrži način da prirodno ojačate imunitet

Veoma je važno imuni sistem održavati zdravim, naročito u sezoni prehlada i gripa. Postoji nekoliko načina da to postignete.

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2024, 23:33

Detaljnije >>

Pad broja obolelih od gripa i prehlade

Broj obolelih od oboljenja sličnih gripu ove nedelje je u odnosu na prethodnu pao za 12 odsto, saopštio je Institut za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut".

Izvor: Radio 021, 01.Mar.2024

Detaljnije >>

Sezona gripa i dalje u punom jeku

Sezona gripa i dalje u punom jeku

Ordinacije izabranih lekara prethodnih nedelja primale su veliki broj pacijenata koji su se žalili na slabost, malaksalost, visoku temperaturu, probavne smetnje, kašalj a izolovani su i slučajevi velikog kašlja.. Ipak, prema poslednjem izveštaju Instituta za javno zdravlje Beograd, beleži se blagi pad obolelih od gripa. U nedelji od 19.02. do 23.02 u Rеpublici Srbiјi је, nа оsnоvu pоdаtаkа iz pоpulаciоnоg nаdzоrа nаd gripоm, priјаvljеnо 11.011...

Izvor: B92, 01.Mar.2024

Detaljnije >>