Ulična estetika Njujorka

Izvor: DIA.rs, 30.Avg.2011, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulična estetika Njujorka

Njujork je trenutno u centru pažnje zbog uragana Ajrin i procesa oporavka koji će usledeti. Svakodnevnica njujorčana se u velikoj meri razlikuje od života stanovnika ostalih svetskih metropola, gde se svako bori za svoje mesto i egzistenciju u betonskom haosu.
Međutim, Njujork je takođe poznat i po neobičnoj energiji koja je itekako prisutna na njegovim ulicama. Grad koji nikada ne spava sigurno može biti nepresušna inspiracija kreativnim umovima koji uvek iznova pokušavaju zarobiti >> Pročitaj celu vest na sajtu DIA.rs << taj momenat energije koji se oseća u ovom gradu.


Američki fotograf Kristijan Andersen (Christian Andersen) je veoma uspešno prikazao energiju i estetiku ovog grada, kroz video koji savršeno opisuje jednu svakodnevnicu. Uživajte.
Ocenite članak Ocenite članak: Note: There is a rating embedded within this post, please visit this post to rate it.

(C) DIA.RS Veb sajt www.dia.rs zadržava pravo na objavljeni tekst, koji se ne sme kopirati bez saglasnosti autora. Objavljene slike pripadaju njihovim autorima ili pomenutim arhitektonskim studijima i nisu u vlasništvu sajta www.dia.rs.

www.dia.rs

Nastavak na DIA.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DIA.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DIA.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.