Izvor: Namestaj.rs, 09.Sep.2011, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JALIS

Design: Jehs+Laub Interlübke / JALIS www.interluebke.de  Jalis  tapacirani krevet je osmišljen kao meki kingsajz jastuk koji je presavijen u jednom delu da bi činio uzglavlje.  Dušek je neznatno prepušten sa svih strana po ivicama tapacirane structure.  Dostupna je tekstilna i kožna navlaka u odgovarajućoj veličini.The Jalis upholstered bed has been conceived as a soft kingsize cushion that is folded at one end to become the headboard. The mattress is slightly set back on all sides from the edge of the upholstered structure. Available covered in fabric or leather and in a range of sizes.

Nastavak na Namestaj.rs...






Povezane vesti

Orizzonti / MATS

Izvor: Namestaj.rs, 09.Sep.2011

Design: Ilaria Marelliwww.orizzontiitalia.itIroničnom igrom sa idejom da je krevet samo stvar na kojoj se leži, Mats ima nevidljivi strukturu. Dva elementa tkanina s francuskim stilom prošivanja čine kao bazu i uzglavlje, stvarajući elegantan komad za spavaću sobu i mekano okruženje za klasični...

Nastavak na Namestaj.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Namestaj.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Namestaj.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.