Enterijer stana od 59m2

Izvor: DIA.rs, 03.Mar.2011, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enterijer stana od 59m2

Arhitektonski studio “SFARO” je imao kreativni zadatak osmišljavanja enterijera stana od 59 kvadratnih metara u Tel Avivu, Izrael.

Prva faza razrade projekta je bila analiza postojeće strukture, te rušenje svih nepotrebnih zidova koji sprečavaju prodor prirodne svetlosti. Hodnici i nepotrebne ostave su eliminisani, te je dobijen prostor za dodatnu spavaću sobu, što je >> Pročitaj celu vest na sajtu DIA.rs << bila zamisao vlasnika.



Dva noseća stuba čine granice novog particionog elementa koji deli stan na dnevnu i noćnu zonu. Ipak, ovaj prostor je jedna celina gde se prostorije nižu u slobodnom prostoru, bez vrata ili bilo kakvih drugih elemenata podele prostora. Veliki particioni zid služi kao kuhinja u jednom delu, dok je u drugom delu sastavni element dnevne sobe. U noćnoj zoni stana se nalazi kupatilo sa pokretnim vratima, te spaja fasadni zid sa velikim particionim zidom.



Stan se čini veoma lagan i prozračan zahvaljujući masivnim belim površinama i svetlim parketom na podovima. Kolorit i teksture nameštaja veoma tesno sarađuju sa ukupnom projektantskom filozofijom.



Ocenite članak Ocenite članak: Note: There is a rating embedded within this post, please visit this post to rate it.

(C) DIA.RS Veb sajt www.dia.rs zadržava pravo na objavljeni tekst, koji se ne sme kopirati bez saglasnosti autora. Objavljene slike pripadaju njihovim autorima ili pomenutim arhitektonskim studijima i nisu u vlasništvu sajta www.dia.rs.

www.dia.rs
 
 

Nastavak na DIA.rs...






Povezane vesti

Kako organizovati stan od 59 kvadrata u komforan stan

Izvor: Opusteno.rs, 03.Mar.2011

Arhitektonski studio “SFARO” je imao kreativni zadatak osmišljavanja enterijera stana od 59 kvadratnih metara u Tel Avivu, Izrael.Prva faza razrade projekta je bila analiza postoje

Nastavak na Opusteno.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DIA.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DIA.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.