Prijatelji

Izvor: NaDlanu.com, 27.Jun.2012, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijatelji

Komedija koja je na jednom mestu okupula sjajne glumce. Šta se desi kada dvoje prijatelja odluče da imaju dete? Adam Skot, Dženifer Vestfild, Džon Ham, Kristen Vig, Maja Rudolf i ostali će nam otkriti!

Džejson i Džuli (Adam Scott i Jennifer Westfeldt) su trideset-i-nešto-godišnji samci sa Menhetna. Najbolji su prijatelji još od studentskih dana, žive u istoj zgradi, veruju jedno drugom i - nisu nimalo međusobno privlačni. Na početku filma sastaju se u šik restoranu u centru >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << grada sa najbližim prijateljima - dva venčana para. To su zabavni i iskreni Lesli i Aleks (Maya Rudolph i Chris O' Dowd) i seksi Ben i Misi (Jon Hamm i Kristen Wiig) koji se brzinski poševe u wc-u restorana kad Džuli i Džejson stignu u restoran. Na ponašanje nevaspitane dece za stolom do njihovog Džejson i Džuli primete kako nije pristojno dovoditi decu na tako sofisticirano mesto. Ali, baš tada im Lesli saopštava da je trudna. Džuli i Džejson se postide pa od srca čestitaju svojim prijateljima, prvim koji će dobiti dete. Lesli i Aleks ih uveravaju da nikad ne bi doveli decu u šminkerski restoran, da će biti cool roditelji i da se ništa neće promeniti. Četiri godine kasnije – sve je drugačije... Scenario i režija: Jennifer Westfeldt Uloge: Adam Scott, Jennifer Westfeldt, Jon Hamm, Kristen Wiig, Maya Rudolph, Chris O'Dowd, Megan Fox, Edward Burns

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.