Остварење „Опенхајмер“ добитник награде Оскар за најбољи филм, укупно награђен са 7 Оскара

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Mar.2024, 11:46

Остварење „Опенхајмер“ добитник награде Оскар за најбољи филм, укупно награђен са 7 Оскара

Остварење „Опенхајмер“ у режији Кристофера Нолана добитник је награде Оскар за најбољи филм и апсолутни је победник церемоније у Долби театру. Фото: Танјуг/AP Photo/John Locher „Опенхајмер“ је награђен Оскарима у 7 категорија.
Ирски глумац Килиан Марфи добио је награду Оскар за >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << најбољу мушку улогу у филму „Опенхајмер“.
Он је нагласио да је заједно са екипом снимио филм о настајању атомске бомбе.
„Живимо у атомском свету и морамо да мислимо на мир и како да га сачувамо“ казао је Марфи у Долби театру. Британски редитељ Кристофер Нолан је добио награду Оскар за режију филма „Опенхајмер“.
Један од најзначајнијих редитеља данашњице захвало се свима из свог окружења: од породице до продуценткиње филма „Опенхајмер“ Највредније кинематографско признање за најбољу женску улогу припало је америчкој глумици Еми Стоун за улогу у филму „Јадна створења“ у режији Јоргоса Лантимоса.
Она је нагласила да дели Оскара са свим члановима екипе филма.
Van Gogovo delo prodato u Holandiji za više od 4,5 miliona evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Остварење „Опенхајмер“ добитник награде Оскар за најбољи филм, укупно награђен са 7 Оскара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.