Фестивал музичког документарног филма „Док’н’Ритам“ у СКЦНС Фабрици 1. јуна

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Maj.2023, 08:04

Фестивал музичког документарног филма „Док’н’Ритам“ у СКЦНС Фабрици 1. јуна

Фестивал музичког документарног филма Док’н’Ритам биће представљен у СКЦНС Фабрици 1. јуна у 21 час. Фото: skcns.org У питању је јединствени фестивал у Србији који, поред такмичарске и ревијалне селекције музичких документараца, укључује и промоције музичких књига, као и концерте >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << афирмисаних и неафирмисаних састава из региона.
Фестивал се одржава у Београду, у Дому културе Студентски град, а у септембру 2023. ће бити одржан осми пут. У склопу представљања фестивала, биће приказани филмови “Ускрс, град и рок’н’рол” и “Раинеy”, документарци који су награђени на претходним издањима Док’н’Ритма. После пројекција, разговараћемо о фестивалу и музичким документарцима са директорком фестивала Сандром Ранчић и ауторима приказаних филмова.
Сатница: 21:00 – пројекција филма „Rainey“ , аутора Милоша Тасића
21:35 – пројекција филма “Ускрс, град и рокенрол”, аутора Ивана Велисављевића и Катарине Јанковић-Поповић
22:00 – разговор са Сандром Ранчић, оснивачицом и директорком фестивала Док’н’Ритам и ауторима филмова Катарином Јанковић-Поповић, Иваном Велисављевићем и Милошем Тасићем
Улаз је бесплатан
Kubanero salsa festival od 25. do 28. maja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фестивал музичког документарног филма „Док’н’Ритам“ у СКЦНС Фабрици 1. јуна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.