И овог петка пројекција италијанског филма у дворишту Еђшега

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Avg.2023, 10:14

И овог петка пројекција италијанског филма у дворишту Еђшега

У дворишту Еђшега и овог петка, 11. августа, од 21 час посетиоце очекује пројекција италијанског филма.  Овог пута биће приказан филм „Шта ја радим овде“, који доноси причу о Алесиу. Фото: КС Еђшег О филму На крају завршне године школе, Алесио је успео све да упропасти. Родитељи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су га казнили тако што су му забранили планирано путовање по Европи са пријатељима. Али Алесио одлучује да их сустигне на свом скутеру. Кратко заустављање на обали доводи до низа мањих проблема и Алесио мора да надокнади своје преступе радећи за власника плаже Тонина. Размишљао је само о бекству од тонина и његове породице. Радећи на себи, научио је о осетљивости, стрпљењу и способности да препозна права осећања и вредности. До краја одмора постао је зрелији него што би био да је пропутовао пола света.
Пројектовање филма организује Иституто Istituto Italiano di Cultura di Belgrado у оквиру серијала савременог италијаснког филма “1200 километара.
Улаз на пројекцију филма је слободан.
Predavanje, projekcija filma i kreativna radionica za decu u sredu u Muzeju Vojvodine

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак И овог петка пројекција италијанског филма у дворишту Еђшега се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.