Деветоминутне овације након пројекције Скорсезеовог новог филма у Кану

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Maj.2023, 11:31

Деветоминутне овације након пројекције Скорсезеовог новог филма у Кану

Нови филм Мартина Скорсезеа “Убице цветног месеца“ (Killers of The Flower Moon) добио је деветоминутне овације током светске премијере филма на Канском фестивалу у суботу. Фото: Танјуг/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP Филм у трајању од скоро три и по сата адаптација је истоимене књиге Дејвида Грана. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Радња је смештена у Оклахому 1920-ох година и приказује серијска убиства припадника богате Осаге нације, урођеника који су живели на том подручју.

“Требало је времена да завршимо филм, али Епл нам је заиста изашао у сусрет са сњимањем филма. Ја сам Њујорчанин, желео сам да се види пуно траве. Живели смо у свету са Осагама, то нам недостаје“, рекао је Скорсезе.
Њему су се на пројекцији придружили колеге глумци Леонардо ДиКаприо, Роберт Де Ниро и Лили Гледстон. “Никада нисам доживео овако нешто“, рекао је Скорсезе публици након аплауза.
“Достојанство и брига за Осаге била је искрена и поштена током целог процеса. За нас који смо са стране посматрали док су најбољи и најпаметнији међу нама били на аудицији, сликали, глумили и саветовали филмске ствараоце, биће тешко не осетити наше присуство у настојању да се исприча наша прича“, рекао је бивши вођа племена Осаге Џим Греј.
“Убице цветног месеца“ биће доступан широј публици од 20. октобра ове године.
Japan: Zemljotres jačine 5,3 stepena po Rihteru pogodio ostrva Izu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Деветоминутне овације након пројекције Скорсезеовог новог филма у Кану се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.