Песков: Војна помоћ Лондона Украјини неће утицати на ток специјалне војне операције

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 12:30

Песков: Војна помоћ Лондона Украјини неће утицати на ток специјалне војне операције

Портпарол кремља Дмитриј Песков изјавио је данас да војна помоћ Велике Британије Украјини неће значајно утицати на ток „специјалне операције“, већ да ће само створити додатне тешкоће за Украјину. Фото: Танјуг/Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP „Још једном понављамо да то не може >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << имати никакав суштински ни фундаменталан утицај на ток специјалне војне операције. Али, наравно, то води даљим разарањима, то води даљим дејствима… За Украјину то причу чини много компликованијом“, рекао је Песков, преносе РИА Новости.
Лондон је данас саопштио да ће премијер Риши Сунак на састанку са председником Украјине Володимиром Зеленским објавити нови пакет помоћи Украјини, који ће укључивати противваздушне ракете и стотине дронова дугог домета.
Sunak dočekao Zelenskog, Britanija najavljuje obuku ukrajinskih pilota

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Песков: Војна помоћ Лондона Украјини неће утицати на ток специјалне војне операције се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.