Igor Rakočević potpisao za Zvezdu!

Izvor: Mondo, 09.Avg.2012, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Rakočević potpisao za Zvezdu!

Igor Rakočević, prekaljeni bek, tri puta najbolji strelac Evrolige potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom Beograd. Klub najavio promociju novog-starog kapitena.

Igor Rakočević (34 godine, 191 cm), debitovao je za prvi tim Crvene zvezde sa 16 godina, bio je državni prvak sa crveno-belima, Budućnošću, Taukeramikom i Montepaskijem, a sa svim tim ekipama osvajao i nacionalne kupove.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Bio je prvak Evrope i sveta sa seniorskom reprezentacijom Jugoslavije, ima tri medalje sa mlađim nacionalnim selekcijama, tri puta u karijeri bio je evroligaški strelac godine, jednom član idealne petorke...

O svojoj bogatoj karijeri, o dva boravka u Zvezdi i željama sa crveno belima pričao je ekskluzivnom intervjuu za Mondo pre nešto više od mesec dana.

Medijska promocija Igora Rakočevića biće održana u nedelju 12. avgusta na Malom Kalemegdanu.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.