Vesna Rivas prorekla s kim će Rasta prevariti Anu Nikolić!

Izvor: Scandal.rs, 25.Avg.2016, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Rivas prorekla s kim će Rasta prevariti Anu Nikolić!

Nije nikakva tajna da Vesna Rivas voli da proriče sudbinu, a sada je gledala u tarot i zaključila da će Ana Nikolić i Rasta biti u braku manje od godinu dana, kao i da će reper prevariti Nikolićevu sa njenom mlađom koleginicom.

Vesnino proročanstvo se sigurno neće dopasti Ani i njenom suprugu, a učesnica Parova je detaljno opisala šta će se dešavati u narednim mesecima.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << “Njih dvoje su se venčali iz ljubavi, ali hemija i zaljubljenost će odleteti kroz prozor kad u Rastin život uđe mlada pevačica. Oni će ugovoriti saradnju, a Rasta će se s njom zbližiti tokom rada u studiju. Takvu hemiju nisam videla odavno, to će biti nešto što će on moći da izbegne iako će u početku pokušati da se odupre osećanjima. Oni će razvlačiti rad na novoj pesmi da bi što više vremena provodili zajedno, a Ana neće slutiti šta se dešava dok ne bude videla medijske napise. Rasta i njegova ljubavnica započeće viđanje van studija i biće brzo razotriveni jer će ih paparaci uslikati prilikom tajnog viđanja, što će Ani slomiti srce. On će potpuno odlepiti za tom pevačicom, a ona će, uprkos tome što je oženjen, biti potpuno predana njemu, tako da će Ana ispasti iz igre. Sa druge strane, Ana je uspešna i jaka žena, koja neće preći preko prevare nikada, tako da će ona pokrenuti zahtev za razvod braka”, izjavila je Vesna Rivas za Srpski Telegraf.

Ona je takođe opisala kako izgleda ta fatalna devojka zbog koje će se Rasta i Ana navodno razvesti.

“Ta pevačica izgleda fenomenalno i muškarce neretko ostavlja bez daha. Ima tamnu kosu i prelepe oči, svetliju put, a jedan njen pogled biće fatalan za Stefana. Osim što je lepa, ta pevačica je zgodna i atraktivna, tako da Ani neće biti na udaru samo emocije, već i samopouzdanje”, zaključila je Rivasova na kraju svog proročanstva.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.