Preminuo reper Šon Prajs (video)

Izvor: Svet, 08.Avg.2015, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo reper Šon Prajs (video)

Šon Prajs, reper iz Bruklina i član hip-hop grupa “Heltah Skeltah”, “Boot Camp Clik” i “Random Axe”, preminuo je jutros u 43. godini života.
Duck Down Music s tugom obaveštava da je Šon Prajs preminuo rano ovog jutra u svom stanu u Bruklinu. Uzrok smrti trenutno nije poznat, ali je poznato da je umro u snu”, stoji u zvaničnom saopštenju muzičke kuće.
Prajs je postao poznat pod nadimkom Ruck kao član “Heltah Skeltah” grupe uz repera Roka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Oni su bili članovi kolektiva poznatog kao “Boot Camp Clik”. Prvu ploču “Nocturnal” Heltah Skeltah objavili su 1996. a sledeće godine Boot Camp Clik “For the People”.
Iako je Ruck objavljivao muziku sa obe grupe u poslednje dve decenije, reper se okrenuo i solo karijeri. Kao Šon Prajs objavio je tri studijska albuma: 2005. “Monkey Barz”, “Jesus Price Supastar” 2007. i “Mic Tyson” 2012.
Prajs je u vreme smrti radio na kompilaciji “Songs in the Key of Price” koja je trebalo da bude objavljena 21. avgusta.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Preminuo reper Šon Prajs

Izvor: Radio 021, 08.Avg.2015

Šon Prajs, reper iz Bruklina i član hip-hop grupa Heltah Skeltah, Boot Camp Clik i Random Axe, preminuo je jutros u 43. godini života..."Duck Down Music s tugom obaveštava da je Šon Prajs preminuo rano ovog jutra u svom stanu u Bruklinu. Uzrok smrti trenutno nije poznat, ali je poznato da je umro...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.