Preminuo Rodžer Mur, legendarni Džejms Bond

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2017, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Rodžer Mur, legendarni Džejms Bond

Legendarni glumac Rodžer Mur, koji je svojevremeno glumio agenta 007 Džejmsa Bonda, preminuo je u 90. godini.  Ovu vest potvrdili su članovi njegove porodice, koji su se oglasili na Tviteru.

- Sa tugom u srcima moramo sa vama da podelimo tužnu vest da je naš otac, ser Rodžer Mur, preminuo danas. Svi smo potreseni - stoji u saopštenju.

With the heaviest of hearts, we must share the awful news that our father, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Sir Roger Moore, passed away today. We are all devastated. pic.twitter.com/6dhiA6dnVg

— Sir Roger Moore (@sirrogermoore) May 23, 2017

Kako se navodi u saopštenju porodice, slavni glumac je preminuo posle kraće borbe sa rakom...

Rodžer Mur je briljirao kao Džejms Bond, pogledajte kompilaciju njegovih najboljih scena:



Zanimljivo je da je Mur svoju treću suprugu Luiz s kojom je bio u braku od 1969. do 1996. upoznao 1961. kada su zajedno snimali film u Jugoslaviji.



Svojevremeno je Luiza ispričala da je to bila ljubav na prvi pogled, i da je Rodžer odmah tražio razvod od svoje tadašnje žene Doroti Skvajers, ali ona nije htela ni da čuje za to. Tek kada su se Rodžer i Doroti i zvanično razveli osam godina kasnije, on se odmah venčao sa Luizom.

Prošle godine, Rodžer Mur je doživeo porodičnu tragediju kada je njegova ćerka Kristina Knudsen preminula od raka u 47. godini. 

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo Rodžer Mur

Izvor: Vesti-online.com, 23.Maj.2017

Glumac Rodžer Mur koji se proslavio ulogom Džejmsa Bonda, umro je u 90. godini života...Ovu vest potvrdili su članovi njegove porodice, koji su se oglasili na Tviteru..."Sa tugom u srcima moramo sa vama da podelimo tužnu vest da je naš otac, ser Rodžer Mur, preminuo danas. Svi smo potresen", stoji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Umro je Džejms Bond

Izvor: Piplmetar.rs, 23.Maj.2017

Legendarni glumac Rodžer Mur, koji je svojevremeno glumio agenta 007 Džejmsa Bonda, preminuo je u 90. godini.. Ovu vest potvrdili su članovi njegove porodice, koji su se oglasili na Tviteru.. „Sa tugom u srcima moramo sa vama da podelimo tužnu vest da je naš otac, ser Rodžer Mur, preminuo danas....

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.