Požar na koncertu Riblje čorbe

Izvor: Kurir, 09.Jul.2012, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na koncertu Riblje čorbe

Pred nastup rok grupe Riblja čorba zapalio se transformator, pa su intervenisali vatrogasci

Zapalio se transformator.

Na nastupu Riblje čorbe u Sokobanji izbio je požar kad se zapalio transformator! Požar se ubrzo proširio, nestala je struja, a posle nekoliko minuta stigli su vatrogasci, koji su sprečili teže posledice!

- U Sokobanji je održan moto-skup na kojem je Riblja čorba trebalo da nastupi kao glavni bend, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pre njih, kao predgrupa, svirala grupa Bendiks. Za vreme njihovog nastupa zapalio se transformator na ormaru, a do požara je došlo zbog kratkog spoja na instalacijama - kaže naš izvor.

Bora Đorđević žali što je koncert odložen i kaže da su momci iz benda bili u najvećoj opasnosti.

- Mi smo se slikali iza scene u trenutku kad je došlo do požara. Morali su da intervenišu vatrogasci, ali nije bilo preterane opasnosti za posetioce koncerta, kojih je bilo više od hiljadu. Najvećoj opasnosti bili su izloženi momci iz benda, mogla je da ih udari struja.

Naravno, nije bilo mogućnosti da posle toga održimo koncert, ali smo se dogovorili da se to desi u naredna tri dana - kaže Đorđević.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preživeli opasnost: Požar na koncertu Riblje čorbe!

Izvor: S media, 09.Jul.2012

Pred nastup poznate rok grupe izbio je požar zbog kojeg su morali da intervenišu i vatrogasci a koncet je morao da bude odložen.

Nastavak na S media...

Požar na koncertu Riblje čorbe

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jul.2012

Na nastupu Riblje čorbe u Sokobanji izbio je požar kad se zapalio transformator! Požar se ubrzo proširio, nestala je struja, a posle nekoliko minuta stigli su vatrogasci, koji su sprečili teže posledice!..- U Sokobanji je održan moto-skup na kojem je Riblja čorba trebalo da nastupi kao glavni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.