Izvor: Poznati.info, 07.Maj.2015, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potukle se Atina i Ružica u Parovima!

Učesnice rijalitija „Parovi“ Atina Ferari i Ružica Veljković završile su u izolaciji, nakon fizičkog obračuna!

„Višednevna netrpeljivost između Ružice Veljković i Atine Ferari sinoc je kulminirala salvama uvreda i agresivnim ponašanjem ove dve učesnice. Nije bilo tuče, niko nije povređen, niti je reagovala Hitna pomoć. Modelsica i estradna plesačica su, zbog nedoličnog i agresivnog ponašanja poslate u izolaciju na 24 sata. Takođe, biće kažnjene oduzimanjem honorara“, saopštila je produkcija Parova.

Autor: Goran, Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Potukle se Atina Ferari i Ružica Veljković: produkcija demantuje

Izvor: Tracara.com, 07.Maj.2015

Kada se vratila u vilu, Atina je brisala suze! (foto: Telegraf) Višednevna netrpeljivost između Ružice Veljković i Atine Ferari, u serijalu Parovi sinoć je kulminirala salvama uvreda i agresivnim ponašanjem između ove dve učesnice. Ipak, iz televizije Happy demantuju da su se dve devojke potukle....

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.