Izvor: iYupi.com, 13.Avg.2010, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŠ OPET U DRUGOM STANJU!

Magazin “Famous” objavio je “ekskluzivnu vest” da je Viktorija, supruga Dejvida Bekama u drugom stanju. Iako avgustovsko izdanje časopisa ne navodi svoje izvore, autori teksta “Poš je spremna za četvrto”, tvrde da će Bruklin, Kruz i Romeo uskoro dobiti brata ili sestru. Par se nije oglašavao da potvrdi ili demantuje vest, ali su brojni mediji ranije ove godine prenosili izjave para da će

Nastavak na iYupi.com...






Povezane vesti

BEKAMOVI ČEKAJU BEBU?!

Izvor: Kurir, 13.Avg.2010

Australijski magazin Fejmes objavio je „ekskluzivnu vest“ da je supruga Dejvida Bekama u drugom stanju! Iako časopis ne navodi svoje izvore, autori teksta „Poš je spremna za četvrto“ tvrde da je vest tačna. Par se nije oglašavao da potvrdi ili demantuje navode.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.