OBRISAO PATOS ANĐELINIM DOSTOJANSTVOM U PROGRAMU UŽIVO: Zvezdan se SA MALOLETNICAMA provodio do kasnih sati?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 19:45

OBRISAO PATOS ANĐELINIM DOSTOJANSTVOM U PROGRAMU UŽIVO: Zvezdan se SA MALOLETNICAMA provodio do kasnih sati?!

Đuričićeva saznala šta je Slavnić radio po klubovima!

Ljubavnica Zvezdana Slavnića, Anđela Đuričić i njen dečko popričali su sa pevačem Acom Lukasom u emisiji.

Anđela se ponovo ponizila pred gledaocima, te je iskoristila priliku da isprovocira Zvezdana i upita ga, na vrlo uličarski način, detalj iz njenog života.

Ono što je Anđelu zanimalo jeste uz koju pesmu je Zvezdan uspeo da osvoji najviše devojaka, a da je izvođač Aca Lukas. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << On je odmah odgovorio da je u pitanju ,"Lična karta", te se našalio da su mu uglavnom devojke morale na uvid davati dokument, kako bi proverio da li su punoletne.

- Zvezdane, reci ti meni, pošto ti je Aca , koja je pesma uz koju si najviše riba smuvao? - upitala je Anđela.

A post shared by Andjela Djuricic Official (@andjelaadjuricicc)

- Možda lična karta, jer sam im stalno tražio, da vidim da li su regularne - izjavio je Zvezdan, aludirajući da su ga spopadale maloletnice, zbog kojih je mogao da završi u iza rešetaka.

BONUS VIDEO: Ana Ćurčić: Sa Zvezdanom još nisam raščistila! Ućutkivali su me!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.