Maca tipuje: Branko Ružić bi me razvalio

Izvor: Scandal.rs, 03.Jul.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maca tipuje: Branko Ružić bi me razvalio

Maca Diskrecija tvrdi da bi je Branko Ružić razvalio od seksa zato što ima šarene oči.

Senada Nurkić je, zahvaljujući iskustvu s muškarcima kojim se hvalila u “Parovima”, procenila da je predsednik Izvršnog odbora Socijalističke Partije Srbije slab na starlete i da bi sve dao da bude sa njom. U razgovoru za Kurir bosanka starleta je do detalja opisala šta bi joj radio prvi saradnik ministra spoljnih poslova Ivice Dačića.

“Ovaj Ružić nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << lep, ali ima šarene oči. Vidim ja da bi on meni svašta radio. Ti koji imaju šarene oči umeju da razvale od seksa. Pravi su mačori u krevetu. Oni vole starlete i da sa njima rade ovo-ono. Svaka čast Ružiću, znam ja da bi on sa mnom, ali neka, hvala mu. Može da ga šlajfuje. Meni se ne sviđaju ti političari. Oni su previše strogi. Nose odelo i kravatu. Političari imaju mnogo para i misle da mogu šta žele”, kroz osmeh nam je rekla Maca Diskrecija.

Dačićev bliski saradnik ovim povodom najpre je demantovao da ima šarene oči, a zatim poručio:

“Molim vas, nemojte mi postavljati tako banalna, senzacionalistička i nekorektna pitanja. Jednostavno nisam iz te priče. Nađite nekog adekvatnog iz političke branše, ko ima iskustva sa tom vrstom srpske supkulture”, izričit je bio Ružić.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.