Izvor: Scandal.rs, 28.Nov.2018, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna imala seks sa Markom?!

Bivša Zadrugarka Sanja Stanković otlrika je da su do nje došle informacije da su Luna Đogani i Marko Miljković bili u seks kombinaciji pre nego što su se ponovo sreli u beloj kući. – Mene je Luna razočarala još pre početka Zadruge 2. trebalo je da se našemo i popričamo o svemu što se dešavalo The post Luna imala seks sa Markom?! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OD LUNE MOŽE SAMO DA DOBIJE ŠAMAR: Gagi neće ni da čuje za Tomu! On mi neće biti zet!

Izvor: Scandal.rs, 28.Nov.2018

Luna Đogani ostala je prepoznatljiva po svojoj turbulentnoj vezi koju je započela sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, a zbog toga se oko nje konstantno podiže velika prašina. Kako je maneken Tomislav Panić priznao da mu se Đoganijeva dopada, te da bi voleo da privuče njenu pažnju,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.