Lea Kiš hoće na RTS, Pink je ne da!

Izvor: Svet, 16.Jul.2015, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lea Kiš hoće na RTS, Pink je ne da!

Lea Kiš Jokić prijavila se na konkurs Radio-televizije Srbije za urednike i direktore iako je i dalje angažovana na Televiziji Pink, gde radi već dugo.
Osim toga, zanimljivo je da ona nije navela za koje mesto konkuriše, jedina od 84 prijavljena kandidata.
S druge strane, njeni aktuelni poslodavci sa Televizije Pink kažu da znaju da je Lea predala svoju biografiju i prijavila se za radno mesto u konkurentskoj kući, ali oni računaju na to da će ona i u sledećoj sezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ipak ostati deo njihovog tima.
Lea Kiš je sa najboljim kvalifikacijama i sa preko 20 godina iskustva na TV, od čega polovina na RTS-u, konkurisala na uredničko mesto. Međutim, sumnjam da će ona kao doktor nauka biti primljena. Tako da mi već uveliko zajedno pripremamo novu sezonu njenog Nedeljnog popodneva na TV Pink, koje će imati mnoštvo inovacija. A siguran sam da će Lea i dalje držati lidersku poziciju u tom terminu”, rekao je Darko Popović, savetnik za program Željka Mitrovića i PR menadžer TV Pink.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Lea Kiš hoće na RTS, Pink je ne da!

Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2015

Osim toga, zanimljivo je da ona nije navela za koje mesto konkuriše, jedina od 84 prijavljena kandidata...S druge strane, njeni aktuelni poslodavci sa Televizije Pink kažu da znaju da je Lea predala svoju biografiju i prijavila se za radno mesto u konkurentskoj kući, ali oni računaju na to da će...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.