LOTO NA PRVOJ TELEVIZIJI!

Izvor: Kurir, 01.Jun.2011, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOTO NA PRVOJ TELEVIZIJI!

Prvaci na prvoj. Od petka 3. juna igrači lotoa svoju sreću neće više čekati na TV Pink! Državna lutrija Srbije i Prva srpska televizija postigle su dogovor o strateškom partnerstvu i emitovanju javnog izvlačenja najpopularnije igre na sreću.

Prvaci na prvoj.

Od petka 3. juna igrači lotoa svoju sreću neće više čekati na TV Pink! Državna lutrija Srbije i Prva srpska televizija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << postigle su dogovor o strateškom partnerstvu i emitovanju javnog izvlačenja najpopularnije igre na sreću. Ugovor su potpisali Tijana Anđelić, generalni direktor Državne lutrije Srbije, i Dejan Jocić, generalni direktor Prve. Naredno, 44. kolo lotoa od 21.05 uživo će se odigrati u specijalnom izdanju emisije „Veče s Ivanom Ivanovićem“, a nova loto devojka biće Aleksandra Obradović-Gudelj, koja će zameniti dosadašnju voditeljku Anu Pendić.

Aleksandra je jednostavno oduševljena.

- Imam pozitivnu tremu jer program ide uživo, ali to ću lako prevazići. Naravno, emisiju „Ekskluziv“ vodiću i dalje s koleginicama Danijelom i Jovanom - izjavila je Aleksandra Obradović-Gudelj.

(R. S.)

Ana Pendić: Nije mi žao

Ana Pendić tvrdi da joj nije žao što će dobiti zamenu.

- Loto od petka prelazi na Prvu i potpuno je normalno da emiter želi TV lice iz svojih redova. Ja radim na Pinku, a ne u Državnoj lutriji Srbije. Pink priprema nove projekte i nadam se da ću biti deo jednog od njih - izjavila je Ana.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.