Kraj ljubavi: Razvodi se Tanja Savić?

Izvor: Svet, 02.Feb.2016, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj ljubavi: Razvodi se Tanja Savić?

Pevačica Tanja Savić je rešila da se konačno razvede od muža Dušana Jovančevića.
Pevačica je očajna, danima plače i žali se svojim prijateljima da više ne može da izdrži u braku, koji je od početka na klimavim nogama.
Tanja više ne može da izdrži sa Dušanom. Depresivna je, neraspoložena, stalno plače…Žalila mi se da je guši, ljubomoriše, meša joj se u posao…Očajna je! Ja sam joj rekla da više ne okleva, nego da se razvede. “Hoću, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << moram, zbog Dušana propadam”, priča Tanjina drugarica.
Ona kaže da Tanja strahuje da će joj Dušan odvesti decu u Australiju, što je pokušao pre dve godine.
Dušan je tada uzeo Đorđev i Maksimov pasoš i hteo da ih odevde u Australiju. Tanja se plaši da bi to moglo ponovo da joj se dogodi. Čak i kad ih ne bi odveo, ona je uverena da ne bi mogla da ima normalan odnos sa Dušanom i da bi se stalno svađali i prepirali, što bi na njihove sinove uticalo katastrofalno. Uvrtela je sebi u glavu da ne bi mogla sama da ih odgaja”, tvrdi Tanjina drugarica.
Pevačica je bila nedostupna za komentar, a njena majka Živana je potvrdila “da joj se ćerka i zet svađaju”
Pa normalno je da se nekad i posvađaju. Žive zajedno toliko dugo, ne mogu 24 sata dnevno samo da se vole. Kažite mi bar jedna bračni par koji se nikad nije posvađao. To ne postoji“, iskrena je Živana, koja naglašava da bi i kad bi došlo do razvoda podržala ćerku, piše Informer.
Svi oni koji imaju decu znaju o čemu pričam. Ne postoji svađa ili situacija koja može roditelje, a pogotovu majku, da odvoji i posvađa sa decom. Meni je najbitnije da moja Tanja zna da sam ja za nju uvek, šta god da se desi i to je najbitnije”.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMA NI ZA KIRIJU: Tanja Savić zauvek odlazi u Australiju!

Izvor: Kurir, 02.Feb.2016

Tanja Savić zauvek odlazi u Australiju sa suprugom Dušanom i sinovima Maksimom i Ðorđem jer je u Srbiji pukla sa poslom!...Kako saznajemo, pevačica ima sve manje nastupa i jedva krpi kraj s krajem. Ona nema dovoljno novca za kiriju i komunalije za stan u Belvilu, kao i za ostale troškove. Zato...

Nastavak na Kurir...

Tanaj Savić želi razvod, ali strahuje od muža

Izvor: Vesti-online.com, 02.Feb.2016

Pevačica Tanja Savić je rešila da se konačno razvede od muža Dušana Jovančevića, saznaje Informer. Folkerka je očajna, danima plače i žali se svojim prijateljima da više ne može da izdrži u braku, koji je od početka na klimavim nogama...Njena dobra prijateljica tvrdi da bi Tanja odavno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.